Ήρθε λοιπόν η ώρα να γράψουμε τις εντυπώσεις μας για την καταπληκτική βραδιά που περάσαμε τη προηγούμενη Τετάρτη! Η πρώτη μας γευσιγνωσία μπύρας… και τι μπύρας!!

Δεν έχουμε σκοπό να περιαυτολογήσουμε γι΄αυτό θα σας περιγράψουμε με δυο λόγια πως περάσαμε εμείς!

Αρχικά ο χώρος δε χρειάζεται πολλές συστάσεις, σίγουρα όλοι έχετε περάσει από την μπυραρία U Fleku και ξέρετε πόσο τα σπάει, οπότε ας περάσουμε στις μπύρες που ήπιαμε και τα φαγητά που δοκιμάσαμε!

Τσέχικο λουκάνικο, beer tasting , U fleku

Τσέχικο λουκάνικο, beer tasting , U fleku

Beer tasting, Brewdog beers, Prosciutto & Melon

 

Ήπιαμε μπύρες, της αγαπημένης μας BrewDog, που δύσκολα θα βρει κανείς σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Γεύσεις πικρές, φρουτώδεις, πικάντικες (πολύ!!!), άλλες με γεύση σοκολάτα και καφέ, και φυσικά όλες συνδυασμένες με ανάλογα φαγητά που τις αναδείκνυαν ακόμα περισσότερο! Μάθαμε πάρα πολλά για την καταγωγή τους, για την παραγωγή τους και την ιδιοσυγκρασία τους χάρη στην άψογη παρουσίαση τους από το Θωμά και διασκεδάσαμε πολύ γιατί σας είδαμε να περνάτε καλά σ’ ένα εντελώς παρεΐστικο κλίμα!

Semi-Skimmed Occultist 8% alc., Semi-Skimmed Occultist 8% alc.,Beer tasting, Brewdog beers

U fleku, beer tasting, bitter beers, Punk IPA 5,6% alc.

Neon Overlord 7,3% alc., beer tasting, U fleku

Για όλα αυτά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε, μέσα από την τρυφερή καρδιά μας, όλους εσάς που ήσασταν εκεί και κάνατε τη βραδιά μας μοναδική. Φυσικά και ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους Χρήστο, Θωμά, Βικτόρια, Γεωργία & Σπύρο, δηλαδή την παρέα (προσωπικό) της U Fleku για την υπομονή και τη φιλοξενία του…

Υ.Γ. και επειδή μας αρέσει πολύ η μπύρα, μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη εκδήλωση μας… 😉

Repanaki team, Beer tasting, Brewdog beers, U Fleku

Beer tasting, Brewdog beers, U Fleku, Repanaki team

Beer tasting, Brewdog beers, U Fleku

%d bloggers like this: