Άνοιξη! Νομίζω πως φέτος πέρασε λίγο πιο γρήγορα, σα να μην την κατάλαβα. Λίγο που δεν μας έκανε τη χάρη ο καιρός, λίγο το Πάσχα που μας βγάζει από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, το σίγουρο είναι πως σε 20 μέρες μπαίνουμε στο καλοκαίρι! Το θετικό της υπόθεσης είναι πως με την λουλουδάτη εποχή του χρόνου αρχίζουν και τα δροσερά ροφήματα, ελαφριά φαγητά, πολύχρωμα και νοστιμότατα φρούτα!
Έτσι λοιπόν τώρα που οι φράουλες είναι πιο γευστικές από κάθε άλλη εποχή, αποφασίσαμε να μην τις κάνουμε μαρμελάδα αλλά να τις βάλουμε στη σαλάτα μας!
Ναι, ναι! Στη σαλάτα μας!
Και με τι θα ταίριαζαν απόλυτα; Μα φυσικά με αβοκάντο!
Τόσα είπαμε γι αυτό άλλωστε! Και αφού πλέον ξέρουμε και να το διαλέγουμε αλλά και πόσο καλό μας κάνει , ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσουμε!
Τι χρειαζόμαστε?
  • ένα μπολ
  • ότι “πρασινάδα” έχουμε στο ψυγείο 
  • 5-6 φράουλες
  • μισό αβοκάντο
  • λίγο βαλσάμικο κρέμα
  • λίγα αμύγδαλα

*extra tip: κόβουμε το αβοκάντο σε κυβάκια και το μαρινάρουμε με τις φράουλες στο βαλσάμικο για περίπου 10 λεπτά. Μετά, ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά και καλή μας όρεξη!